Beton og støbearbejde bliver professionelt udført på hele Fyn

Hos Murermester Uffe Skovlund ApS tilbyder vi alle former for udførelse af beton og støbearbejde.

Som din lokale murermester har vi mange års erfaring med at udføre beton og støbearbejde, og lige netop på grund af vores mange års erfaring inden for dette område er vi i stand til at udføre opgaver, der vedrører beton- og støbearbejde. Det er utrolig vigtigt, at man har et indgående kendskab til metoder, værktøjer og materialer, hvis man skal udføre beton og støbearbejde perfekt, og det garanterer vi, at vi har.

Vi udfører både store og små opgaver, uanset om du blot skal bruge os til at lave et badeværelsesgulv, eller om du skal bruge os til at skabe fundamentet for et stort nybyggeri, så kan vi med garanti klare opgaven.

Vi garanterer, at opgaven er grundig og professionelt udført uanset størrelsen af denne. 

Nogle af de betonopgaver, som vi udfører er:

  • ​Fundamenter
  • ​Støbearbejde
  • ​Trapper
  • ​Renovering af kældre

Vi laver langtidsholdbare gulve i beton

Når vi lægger betongulve, er vi altid yderst professionelle og omhyggelige i vores arbejde. Vi sørger for at bruge gennemtestede og anbefalede metoder. Dette kombineret med, at vi bruger anbefalede kvalitetsmaterialer, resulterer i, at vi laver langtidsholdbare betongulve af høj kvalitet.

Vi udfører opgaver med beton over hele Fyn

Vores firma har adresse i Faaborg, og vi udfører opgaver i vores lokalområde, hvilket vil sige, at vi udføre betonopgaver i og omkring Årslev, Nørre Lyndelse, Odense C og naturligvis Faaborg.

Kontakt os for mere info om vores kompetencer med beton.

Kontakt os for betonarbejde

Har du brug for et stabilt og professionelt mandskab til at udføre betonarbejde, så er du meget velkommen til at ringe til os til en uforpligtende snak på 20 29 14 60 eller mail us@murermester-skovlund.dk.​

Interesseret i et uforpligtende tilbud på dit projekt?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et GRATIS skræddersyet tilbud. Lad os tage en hurtig snak om dit projekt!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

Vi har over 95 års erfaring, og virksomheden kører nu på tredje generation. Med mange års erfaring og bred viden inden for byggeri, renovering og vedligeholdelse er vi en attraktiv, pålidelig og professionel samarbejdspartner.

Murermester Uffe Skovlund ApS har med held og dygtighed opbygget et stærkt team af murere. Når vi ansætter nye medarbejdere, kigger vi altid på en balance mellem faglige og sociale kvalifikationer hos den enkelte.

Odense afd.  Murermester Uffe Skovlund Faaborg ApS  - Kronprinsesgade 10, 5000 Odense C -  CVR: 10844045  - Tlf.: 20 29 14 60 -  E-mail: us@murermester-skovlund.dk

Faaborg afd. Murermester Uffe Skovlund Faaborg ApS  - Klintevej 16, 5600 Faaborg -  CVR: 10844045  - Tlf.: 20 29 14 60 -  E-mail: us@murermester-skovlund.dk