Murerarbejde på Fyn med fokus på æstetik og kvalitet

Vores murerfirma kan udføre murerarbejde, der har fokus på både kvalitet og æstetik. Det er vigtigt for os, at resultatet af vores arbejde både er smukt og holdbart. For at opnå dette resultat er vi altid yderst grundige i vores arbejde, og denne grundighed kombineret med gode,

kvalitetsmaterialer gør, at vi har gjort rigtig mange kunder begejstrede. Vi har mange års erfaring med alle mulige forskellige mureropgaver, og gennem disse mange års erfaring har vi opnået bred viden om renovering, vedligeholdelse samt flisearbejde.

Vi har både erfaring med at bygge traditionelle bygningsværker og nye, moderne byggerier med innovative løsninger. Vores firma er beliggende på Sydfyn i byen Faaborg, og vi udfører mureropgaver i hele vores lokalområde, altså i og omkring Odense C, Nørre Lyndelse, Svendborg, Årslev og så naturligvis Faaborg.

Vi udfører al slags murerarbejde

Vi har mulighed for at løse både store og små opgaver. Uanset om opgaven er lille og let overkommelig, eller om den er stor og krævende, så garanterer vi, at vi udfører opgaven yderst grundigt og professionelt. 

En række af det murerarbejde, som vi udfører er:

  • ​Facaderenovering
  • Reparation og vedligeholdelse
  • ​Klinke- og flisearbejde
  • Renoveringsopgaver
  • Forsikringsskader
  • Restaurering

Specialister i nænsomme murerarbejde opgaver

Gennem vores lange historie har vi specialiseret os i murerarbejde, der vedrører fredede og bevaringsværdige ejendomme. Vi har stor respekt for gamle bygninger, og vi ser det derfor som en ære at få lov at restaurere disse ældre bygninger. Når vi udfører restaureringer af sådanne bygninger, er vi altid yderst nænsomme og sørger for, at bygningens sjæl forbliver i live, mens det ydre får sig en opfriskning.

Ring for professionelt murerarbejde

​Hvis du har brug for at få udført professionelt murerarbejde på Fyn, så er du meget velkommen til at ringe til os på 20 29 14 60 til en uforpligtende snak eller skriv til us@murermester-skovlund.dk for et godt tilbud på dit projekt.

Interesseret i et uforpligtende tilbud på dit projekt?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et GRATIS skræddersyet tilbud. Lad os tage en hurtig snak om dit projekt!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

Vi har over 95 års erfaring, og virksomheden kører nu på tredje generation. Med mange års erfaring og bred viden inden for byggeri, renovering og vedligeholdelse er vi en attraktiv, pålidelig og professionel samarbejdspartner.

Murermester Uffe Skovlund ApS har med held og dygtighed opbygget et stærkt team af murere. Når vi ansætter nye medarbejdere, kigger vi altid på en balance mellem faglige og sociale kvalifikationer hos den enkelte.

Odense afd.  Murermester Uffe Skovlund Faaborg ApS  - Kronprinsesgade 10, 5000 Odense C -  CVR: 10844045  - Tlf.: 20 29 14 60 -  E-mail: us@murermester-skovlund.dk

Faaborg afd. Murermester Uffe Skovlund Faaborg ApS  - Klintevej 16, 5600 Faaborg -  CVR: 10844045  - Tlf.: 20 29 14 60 -  E-mail: us@murermester-skovlund.dk