Nyt tag – Vi dækker hele Fyn

Taget på ens hjem er vigtigt, da det bidrager til det helhedsindtryk, man får, når man kigger på bygningen. Et lækkert, smukt tag kan være prikken over i’et og årsagen til, at naboerne kigger misundeligt efter ens hjem.

Vores murerfirma har mange års erfaring med at lægge tegltage. Vi har taglagt alt fra villaer til moderne arkitekttegnede huse. Vi er derfor overbeviste om, at vi kan håndtere alle opgaver inden for taglægning. Vores firma er beliggende i Faaborg, og vi tilbyder at udføre taglægningsopgaver til alle i vores nærområde. Så hvis du er fra enten Årlsev, Nørre Lyndelse, Odense C, Faaborg eller Ringe, og du mangler et yderst kompetent, pålideligt og professionelt mandskab til en taglægningsopgave, så tag endelig kontakt til os.

Vi er altid yderst dedikerede til vores opgaver, og vi sørger for at bruge de anbefalede metoder til taglægning. Derudover er vi yderst grundige, og denne grundighed sikrer et perfekt resultat, som uden tvivl vil holde i mange år.

Få hjælp til at vælge det perfekte tag

Der er mange forskellige tagtyper, og det kan være en jungle at orientere sig i for ikke-fagfolk. Taget skal passe til ens bolig og komplementere bygningsværket. Samtidig gør det jo ikke noget, hvis taget har nogle praktiske fordele. Vi har stor viden inden for tage, og vi vil hellere end gerne hjælpe potentielle kunder med, hvilket tag der passer bedst til deres hus.

Kontakt os for vejledning til nyt tag

Hvis du ønsker vejledning omkring de forskellige tagtyper, er du meget velkommen til at kigge forbi vores firma i Faaborg. 

Du er ligeledes meget velkommen til at ringe til os på 20 29 14 60 eller send en mail til us@murermester-skovlund.dk for et gratis tilbud.

Interesseret i et uforpligtende tilbud på dit projekt?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et GRATIS skræddersyet tilbud. Lad os tage en hurtig snak om dit projekt!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

Vi har over 95 års erfaring, og virksomheden kører nu på tredje generation. Med mange års erfaring og bred viden inden for byggeri, renovering og vedligeholdelse er vi en attraktiv, pålidelig og professionel samarbejdspartner.

Murermester Uffe Skovlund ApS har med held og dygtighed opbygget et stærkt team af murere. Når vi ansætter nye medarbejdere, kigger vi altid på en balance mellem faglige og sociale kvalifikationer hos den enkelte.

Odense afd.  Murermester Uffe Skovlund Faaborg ApS  - Kronprinsesgade 10, 5000 Odense C -  CVR: 10844045  - Tlf.: 20 29 14 60 -  E-mail: us@murermester-skovlund.dk

Faaborg afd. Murermester Uffe Skovlund Faaborg ApS  - Klintevej 16, 5600 Faaborg -  CVR: 10844045  - Tlf.: 20 29 14 60 -  E-mail: us@murermester-skovlund.dk