Vores værdier​

Vores murerfirma har en mission, vision, ambition og passion.

Sammen skaber vi en virksomhed, som udfører professionelt arbejde inden for alle former for murer- og betonopgaver for såvel private som for offentlige bygherrer.

Personlig og tæt dialog

Men samtidig er vi heller ikke støre end, at det murermester Uffe Skovlund selv, som tager kontakten med kunderne, og det gør plads til den personlige og nære kontakt kunde og murermester imellem.

Vores værdier i virksomheden bygger på, at kvalitet og finish altid skal være i top - og det forpligter. Kvalitet og ordholdenhed er derfor en naturlig del af hverdagen hos os.

Vores ønske er at blive branchens foretrukne samarbejdspartner, når der skal udføres mureropgaver i et pris- og kvalitetsniveau, der bevirker, at kunden i forbindelse med nye opgaver finder det naturligt at entrere med virksomheden igen.

En attraktiv arbejdsplads

Vi ønsker at fremstå som en attraktiv arbejdsplads med høje ambitioner og en passion for det arbejde, vi udfører - en arbejdsplads, der kan tiltrække velkvalificerede medarbejdere på alle niveauer.​

Har du spørgsmål? Ring til os på telefon 20 29 14 60 eller skriv til us@murermester-skovlund.dk.​

Interesseret i et uforpligtende tilbud på dit projekt?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et GRATIS skræddersyet tilbud. Lad os tage en hurtig snak om dit projekt!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

Vi har over 95 års erfaring, og virksomheden kører nu på tredje generation. Med mange års erfaring og bred viden inden for byggeri, renovering og vedligeholdelse er vi en attraktiv, pålidelig og professionel samarbejdspartner.

Murermester Uffe Skovlund ApS har med held og dygtighed opbygget et stærkt team af murere. Når vi ansætter nye medarbejdere, kigger vi altid på en balance mellem faglige og sociale kvalifikationer hos den enkelte.

Odense afd.  Murermester Uffe Skovlund Faaborg ApS  - Kronprinsesgade 10, 5000 Odense C -  CVR: 10844045  - Tlf.: 20 29 14 60 -  E-mail: us@murermester-skovlund.dk

Faaborg afd. Murermester Uffe Skovlund Faaborg ApS  - Klintevej 16, 5600 Faaborg -  CVR: 10844045  - Tlf.: 20 29 14 60 -  E-mail: us@murermester-skovlund.dk