Renovering af badeværelse og gæstetoilet

Er det ved at blive tid til renovering af badeværelse? Hos Murermester Uffe Skovlund har vi over 95 års erfaring som murerfirma, og vi har stor ekspertise med at lave lækre og funktionelle badeværelser og gæstetoiletter.

Vi arbejder for private, erhverv og offentlige myndigheder, og mange af vores kunder befinder sig i blandt andet Faaborg, Nørre Lyndelse, Årslev og Odense C samt adskillige andre steder.

Rummelige, funktionelle og lækre badeværelser

Vi har en lang og bred erfaring med enhver form for renovering af badeværelse og gæstetoilet, og vi har altid fokus på at levere høj kvalitet og holdbare resultater. Vi sætter en ære i det gode håndværk, da vi ved, at det gør en stor forskel i den sidste ende. Dermed kan du være sikker på, at du bliver tilfreds med det færdige resultat.

Vi laver gerne badeværelser i forbindelse med nybyggeri, ombyggeri og tilbyggeri, men vi har flest renoveringsopgaver. De fleste ældre badeværelser lever nemlig ikke op til de krav, som vi stiller i dag.

I dag skal badeværelset været rummeligt, funktionelt og lækkert. Det kan betyde, at der skal være gulvvarme, der skal være gode skabe med plads til rene håndklæder og ekstra toiletpapir, og der skal være god mulighed for at lægge makeup, tørre hår og så videre.

Vi står gerne for din badeværelsesrenovering i en entreprise. Det betyder, at vi varetager alt det praktiske. Vi har en bred vifte af samarbejdspartnere, der kan tage sig af andre fagentrepriser end murerfaget. Det er blandt andet tømrere, elektrikere og VVS-installatører med videre. Derfor er din badeværelsesrenovering altid i trygge hænder, når du overlader entreprisen til os.

Kvalitet og ordholdenhed er en del af vores hverdag

Vi lægger vægt på at være en professionel og pålidelig samarbejdspartner. Samtidig lægger vi vægt på, at vores murere skal have en personlig og tæt kontakt med kunderne. Dertil kommer, at kvalitet og ordholdenhed er en naturlig del af vores hverdag.

Vi har i det hele taget store ambitioner om, at kvalitet og finish altid skal være i top, og de mange år i branchen har givet os en bred viden inden for bygge- og murerfaget.

Murerfirmaet har altid været i familien, og nu er Uffe Skovlunds søn, Christian Skovlund, gået i faderens fodspor ved at være ansat i firmaet. I dag er vi et stærkt og vellidt firma blandt både kunder og medarbejdere, og flere medarbejdere har kunnet fejre både 40- og 50-års jubilæum.

Vi er opmærksomme på, om nye medarbejdere passer ind i vores team, og det gælder både de faglige og sociale kvaliteter. Samtidig er vi opmærksomme på, om nye medarbejdere har en ambition om at imødekomme vores værdier, og om de værdsætter vores passion for faget.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Det første spørgsmål, som dukker op hos de fleste er: Hvad koster et nyt badeværelse? Et det dyrt, eller kan det ordnes billigt? 

Vi har konkurrencedygtige priser, og derfor kan du være sikker på en fair pris for renovering af badeværelse. Prisen afhænger naturligvis af, om det er en lille renoveringsopgave med udskiftning af fliser, armaturer og sanitet, eller om du ønsker et helt nyt badeværelse med gulvvarme, nyt interiør og ny indretning.

Lad os hjælpe dig med din badeværelsesrenovering

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din renovering af badeværelse. Vi tager naturligvis højde for dine behov, præferencer og budget, og vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven. Her kan vi samtidig komme med råd og vejledning – især hvis du er i tvivl. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud for et nyt bad eller en mindre renoveringsopgave.

Ring til os på telefon 20 29 14 60, hvis vi skal hjælpe dig med at skabe drømmebadeværelset. Du kan også skrive til os på vores e-mail us@murermester-skovlund.dk, eller du kan udfylde kontaktformularen her på siden. Vi svarer dig hurtigst muligt.

​​

Interesseret i et uforpligtende tilbud på dit projekt?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et GRATIS skræddersyet tilbud. Lad os tage en hurtig snak om dit projekt!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

Vi har over 95 års erfaring, og virksomheden kører nu på tredje generation. Med mange års erfaring og bred viden inden for byggeri, renovering og vedligeholdelse er vi en attraktiv, pålidelig og professionel samarbejdspartner.

Murermester Uffe Skovlund ApS har med held og dygtighed opbygget et stærkt team af murere. Når vi ansætter nye medarbejdere, kigger vi altid på en balance mellem faglige og sociale kvalifikationer hos den enkelte.

Odense afd.  Murermester Uffe Skovlund Faaborg ApS  - Kronprinsesgade 10, 5000 Odense C -  CVR: 10844045  - Tlf.: 20 29 14 60 -  E-mail: us@murermester-skovlund.dk

Faaborg afd. Murermester Uffe Skovlund Faaborg ApS  - Klintevej 16, 5600 Faaborg -  CVR: 10844045  - Tlf.: 20 29 14 60 -  E-mail: us@murermester-skovlund.dk