​Renovering af badeværelse af dygtig murer

Trænger badeværelset til lidt fornyelse og en kærlig hånd? Hos Murermester Uffe Skovlund, i Faaborg, kan vi hjælpe dig med renovering af badeværelse. 

Vi hjælper kunder med nyt bad i blandt andet Faaborg, Ringe, Odense og andre omkringliggende byer. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig, når du står over for en renovering af badeværelse.

Vi har en masse erfaring med renovering af badeværelse. Det er en af vores specialiteter, hvor vi sætter fokus på høj kvalitet og holdbare resultater. Vi sætter en ære i godt håndværk, da vi ved, at det kan gøre en stor forskel i sidste ende. Du får nemlig et resultat, du bliver yderst tilfreds med.

Samlet entreprise på badeværelsesrenovering

Når du vælger at lade os stå for renovering af badeværelse, kan du få en samlet entreprise fra os. 

Vi sørger for alt det praktiske, da vi har en masse dygtige samarbejdspartnere, der kan tage sig af det, der ikke har med murerfaget at gøre. Din badeværelsesrenovering er derfor i trygge hænder, når du overlader entreprisen til os.​ 

Det samme gælder, når du skal have bygget helt nyt badeværelse enten i privaten, på kontoret eller andetsteds. 

Hvad koster renovering af badeværelse?

Undrer du dig over "Hvad koster et nyt badeværelse?" Så hjælper vi gerne. Når du skal have et helt nyt badeværelse eller bare et nyt bad, er det ikke altid billigt. Vi kan dog sørge for konkurrencedygtige priser, når vi skal hjælpe dig med både renovering af badeværelse og opbygning af nyt badeværelse. Vores priser afhænger selvfølgelig af, hvor omfattende renoveringen er, og om der er tale om et stort eller lille badeværelse.

Lad os kigge på opgaven, hvorefter vi giver dig et uforpligtende tilbud med en konkret pris på din opgave vedrørende badeværelsesrenovering eller nyt badeværelse. 

Vi udarbejder gerne et godt tilbud til dig, uanset om du befinder dig i Odense, Ringe, Svendborg eller i lokalområdet ved Faaborg og Haarby.

Lad os hjælpe dig med at få et nyt badeværelse

Vi kan hjælpe dig, når du har brug for renovering af badeværelse. Vi sørger for at tage højde for dine behov, præferencer og budget. På den måde kan vi give dig det badeværelse, du drømmer om. Er du i tvivl om, hvilken løsning du skal gå med, kommer vi gerne med råd og vejledning.

Skal vi hjælpe dig med at få drømmebadeværelset? Ring til os på telefon 20 29 14 60 eller skriv til us@murermester-skovlund.dk.​

​Har du brug for information eller et uforpligtende tilbud?

Så skriv dit navn og telefonnummer og vælg hvad det omhandler og så kontakter vi dig hurtigst muligt!​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

BETON

Byggeri

Murer

Facade

Tag

Kompetencer

Referencer

Om os

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

Vi har over 95 års erfaring, og virksomheden kører nu på tredje generation. Med mange års erfaring og bred viden inden for byggeri, renovering og vedligeholdelse er vi en attraktiv, pålidelig og professionel samarbejdspartner.

Murermester Uffe Skovlund ApS har med held og dygtighed opbygget et stærkt team af murere. Når vi ansætter nye medarbejdere, kigger vi altid på en balance mellem faglige og sociale kvalifikationer hos den enkelte.

Odense afd.  Murermester Uffe Skovlund Faaborg ApS  - Kronprinsesgade 10, 5000 Odense C -  CVR: 10844045  - Tlf.: 20 29 14 60 -  E-mail: us@murermester-skovlund.dk

Faaborg afd. Murermester Uffe Skovlund Faaborg ApS  - Klintevej 16, 5600 Faaborg -  CVR: 10844045  - Tlf.: 20 29 14 60 -  E-mail: us@murermester-skovlund.dk