Tilbygning, Nybyggeri og Renovering af huse på Fyn

Hvis du mangler et dygtigt håndværkerhold til at udføre enten et nybyggeri, en tilbygning, ombygning eller til at foretage en renovering af en bygning, så er vi en stærk og god aspirant.

Vores murerfirma har mange dygtige håndværkere tilknyttede i vores firma, og vi har mange års erfaring fra branchen, og denne erfaring gavner os i en række henseender.  Først og fremmest så har vi naturligvis optjent en masse nyttige kvalifikationer i løbet af de mange år i branchen. Derudover har vi vigtig viden omkring materialer, og derfor garanterer vi, at vi altid finder de materialer, der passer perfekt til den givne opgave, uanset om opgaven involverer tilbygning, ombygning, nybyggeri, eller om der er tale om en renovering.

Vi udfører alle nybyggeri- tilbygnings- og renoveringsopgaver

Vi kan løse både store og små opgaver, og vi kan løse alverdens forskellige opgaver. Uanset om der er tale om en lille opgave, hvor vi skal lave en tilbygning i form af en havestue, eller om der er tale om en stor opgave, som nybyggeri af et nyt stort lejlighedskompleks, så garanterer vi, at vi dedikerer os 100 % til opgaven og løser denne tilfredsstillende og grundigt.

Vi udfører nye opgaver og renovering over hele Fyn

Alle, der bor i og omkring byerne Faaborg, Nørre Lyndelse, Årslev og Odense C, har mulighed for at booke os til at udføre en tilbygning, en ombygning, et nybyggeri eller til en renoveringsopgave. Uanset om vi bliver booket til at lave en tilbygning, en ombygning, et nybyggeri eller i forbindelse med en renovering af et gammelt hus, så er der visse områder vi altid har fokus på. Et af disse områder er grundig dialog med kunden. 

Gennem denne dialog lærer vi kundens præcise behov at kende, og så gør vi efterfølgende alt, hvad vi kan for at imødekomme disse behov.

Kontakt os for tilbygning, nybyggeri eller renovering

​Hvis du mangler professionel arbejdskraft til at varetage en opgave, der vedrører enten tilbygning, nybyggeri eller renovering, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os på 20 29 14 60 eller på mail us@murermester-skovlund.dk.​

Interesseret i et uforpligtende tilbud på dit projekt?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et GRATIS skræddersyet tilbud. Vi ser frem til at hjælpe dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

BETON

Byggeri

Murer

Facade

Tag

Kompetencer

Referencer

Om os

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

Vi har over 95 års erfaring, og virksomheden kører nu på tredje generation. Med mange års erfaring og bred viden inden for byggeri, renovering og vedligeholdelse er vi en attraktiv, pålidelig og professionel samarbejdspartner.

Murermester Uffe Skovlund ApS har med held og dygtighed opbygget et stærkt team af murere. Når vi ansætter nye medarbejdere, kigger vi altid på en balance mellem faglige og sociale kvalifikationer hos den enkelte.

Odense afd.  Murermester Uffe Skovlund Faaborg ApS  - Kronprinsesgade 10, 5000 Odense C -  CVR: 10844045  - Tlf.: 20 29 14 60 -  E-mail: us@murermester-skovlund.dk

Faaborg afd. Murermester Uffe Skovlund Faaborg ApS  - Klintevej 16, 5600 Faaborg -  CVR: 10844045  - Tlf.: 20 29 14 60 -  E-mail: us@murermester-skovlund.dk