Virksomhedens historie​

Virksomheden Murermester Uffe Skovlund ApS har eksisteret i mere en 95 år og er et godt, gammelt og velkendt firmanavn i Faaborg.

I dag er det Uffe Skovlund, der står i spidsen for forretningen som tredje generation. Netop den lange historie og den opbyggende erfaring kendetegner virksomheden, som den ser ud i dag.

Efterspurgt og kvalitetsdygtig murer

Firmaets start går helt tilbage til starten af 1923, hvor Christian Skovlund startede murervirksomheden op som Murermester Christian Skovlund. Han etablerede sig hurtigt som en efterspurgt og kvalitetsdygtig murer, og opgaverne blev for meget til kun ham selv.

Christian Skovlunds søn, Hans Skovlund, blev udlært i virksomheden og i 1952 overtog Hans Skovlund virksomheden fra sin far. 

Opgaverne bød sig til, og virksomheden udviklede sig til en dynamisk virksomhed, da parcelhusbyggeriet hurtigt tog fart.​

​​Tiden var inde til, at firmaet skulle tilføres ny viden og friske kræfter, og det førte til, at Hans Skovlunds søn, Uffe Skovlund, fik entré og overtog familievirksomheden som tredje generation i 1986.

Førende murerfirma

Murermester Uffe Skovlund blev kendt som et af Faaborgs førende murerfirmaer. Virksomheden har været totalentreprenør på byggerier både for private og offentlige byggeherrer i Faaborg. Det seneste par år har opgaverne også spredt sig til resten af Fyn.

Murermester Uffe Skovlund ApS er en populær arbejdsplads, og vi sætter stor pris på den rutine og erfaring, som medarbejderne biddrager med, og mange af de ansatte har gennem tiderne rundet 40-års- såvel som 50-års-jubilæer i virksomheden.

Den familieejede murervirksomhed har lyse udsigter. I hvert fald når det kommer til næste generation af murermestre - Uffe Skovlunds søn, Christian Skovlund, er nemlig også gået i familiens fodspor og er i dag ansat i virksomheden.​

Ring til os på telefon 20 29 14 60 eller skriv til us@murermester-skovlund.dk for spørgsmål eller tilbud.

Interesseret i et uforpligtende tilbud på dit projekt?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et GRATIS skræddersyet tilbud. Lad os tage en hurtig snak om dit projekt!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Vil du høre om, hvad vi kan gøre for dig?

Vi har over 95 års erfaring, og virksomheden kører nu på tredje generation. Med mange års erfaring og bred viden inden for byggeri, renovering og vedligeholdelse er vi en attraktiv, pålidelig og professionel samarbejdspartner.

Murermester Uffe Skovlund ApS har med held og dygtighed opbygget et stærkt team af murere. Når vi ansætter nye medarbejdere, kigger vi altid på en balance mellem faglige og sociale kvalifikationer hos den enkelte.

Odense afd.  Murermester Uffe Skovlund Faaborg ApS  - Kronprinsesgade 10, 5000 Odense C -  CVR: 10844045  - Tlf.: 20 29 14 60 -  E-mail: us@murermester-skovlund.dk

Faaborg afd. Murermester Uffe Skovlund Faaborg ApS  - Klintevej 16, 5600 Faaborg -  CVR: 10844045  - Tlf.: 20 29 14 60 -  E-mail: us@murermester-skovlund.dk